on holid on holiday by mistake: "You don't like the Bruce, you walk!"

18 mars, 2008

"You don't like the Bruce, you walk!"

  • Fan anmelder My Name is Bruce på nett
  • Klipp frå filmen
Vel, vi ventar framleis i andelaus spenning på om Bruce Campbell dukkar opp på Os i November, men det er relativt sikkert at ein av filmane vi kjem til å vise under årets WT-festival (bank i bordet. BANK, SEIER EG!!) er My Name is Bruce, som dei aaaaaller fleste (alle 5? Vi når i alle fall heilt til både Romania og Argentina!) som les denne spalta burde ha fått med seg kva handlar om.

Som meldt hadde East Lansing Film Festival premiere av filmen, eller i alle fall det Mr. C himself kallar "så nært som mogleg Final Cut", og dette publikumet var det fyrste i verda til å sjå filmen.
Denne karen var der, og har skrive denne vurderinga av filmen.

Samstundes var Brusaren på Monster Mania (mest sannsynleg ikkje samstundes med at han var i East Lansing? -red. anm.), og då hadde han med seg dei ti fyrste minuttane av filmen til almenn forlysting. Vi vel å ikkje poste klippet her, i frykt for å påføre oss sjølv Bruce' vrede, men Bruce Campbell News Blog har ikkje same skam som oss, og lenker direkte til Youtube-klippa. Vi oppmodar sjølvsagt ingen om å øydeleggje fyrsteinntrykket ved å gjere det - det er jo snakk om klipp som ein fyr i salen har filma. Det vert tidsnok høve til å sjå verket i sin gloriøse heilskap, i ein lokalkino nær deg (BANK I BORDET, SA EG!!!).

Etiketter: , ,