on holid on holiday by mistake: Til bartebuenes land

28 februar, 2008

Til bartebuenes land

Argh! Akkurat då eg må hoppe til køys for å nå 6:45-flyet til Trondheim og Kosmorama dukkar det opp nyhende om Star Wars TV-serien (eg nevnar berre at Jim Marquand, son til Jedi-regissør Richard Marquand er kopla til prosjektet som regissør, og at serien føregår mellom Revenge of the Sith og A New Hope, og handlar stort sett om mindre kjende karakterar frå det utvida SW-universet). Dette er snakk om spelefilm-TV-serien, ikkje den animerte Clone Wars, altså.

I tillegg har Warner Brothers åte opp New Line Cinema. Så no eig piska tre svinepelsane Ringenes Herre-franchisen også. Curses!

Meir om alt dette og rapport frå festivalen på Tysdag.

3 Comments:

Anonymous Mad Mullah Hastur said...

Men kva var nyhenda då mann?? :-P

Og at WB spiste NLC var vel å vente? Dei eigde selskapet frå før, men har vore irritert av styringa over selskapet. Per def. har dei faktisk eigd Tolkien-sakene heile tida... spørsmålet er om dei orker styret som følgjer med.

9:47 a.m.  
Anonymous Christian said...

Meir klar for denne serien enn den animerte, eigentleg. Luktar litt "Star Wars Tales" av han og det er jo av det beste på teikneseriefronten når det kjem til Star Wars. Utover det er eg òg lett frustrert over at du ikkje fekk med den faktiske nyhenda...

1:53 p.m.  
Blogger jack b. quick said...

Dårleg nytt - det var ei raud sild, ingen nyhende om SW likevel :-( Skuffa no, men rakk ikkje kjeldesjekk før eg fór. Når det gjeld WB/NLC - einig.

11:54 p.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home